carotare demolare taiere beton

Societatea executa lucrari de carotare, gaurire, perforare, demolare a betonului, cu utilaje specializate: carotiere, masini de taiat beton, motodebitatoare de beton, demolatoare electrice, ciocane pneumatice s.a. Se pot executa orificii pentru instalatii termice, apa, canalizare, ventilatii, cablaje, evacuari, goluri pentru usi sau ferestre, rosturi de dilatatie in suprafete de beton, santuri tehnologice in pardoseli, etc. Pentru mai multe informatii contactati-ne telefonic sau prin intermediul formularului de contact pus la dispozitie pe site, descrieti-ne aplicatia dvs. si impreuna vom gasi cea mai eficienta solutie.

v i d e o

 

Executam la comanda confectii metalice dintre cele mai diverse: porti, garduri, balustrade, copertine, grilaje, mobilier metalic pentru casa si gradina, decoratiuni, s.a.

Va sprijinim sa va puneti in practica orice idee ce tine de casa, gradina, atelierul ori garajul dvs. Lucrarile pot pleca de la o sugestie, un desen, un proiect, o fotografie, ori chiar un obiect similar.

Sugestiei dvs. ii vom adauga daruirea si priceperea noastra, pentru ca impreuna sa gasim cea mai avantajoasa solutie.

confectii metalice galerie foto